CARRANZA ANDREA DEL VALLE
Artículos
BENITO NACIR, M.J.; CARRANZA, A.V.; MORAN, Y.; THEUMER, M.G.; ASIS, R.
CARACTERIZACIÓN DE LA TOXICIDAD DE HONGOS ALTERANTES DE ALIMENTOS UTILIZANDO CAENORHABDITIS ELEGANS
La Alimentación Latinoamericana; Lugar: Buenos Aires; Año: 2018 p. 44 - 49
ROMINA D. DI PAOLA NARANJO; SANTIAGO OTAIZA; ALEJANDRA C. SARAGUSTI; VERONICA BARONI; ANDREA DEL V. CARRANZA; IRIS E. PERALTA; ESTELA M. VALLE; FERNANDO CARRARI E; RAMÓN ASIS
Hydrophilic antioxidants from Andean tomato landraces assessed by their bioactivities in vitro and in vivo
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2016 vol. 206 p. 146 - 155
JULIANA ALMEIDA; MARIANA DA SILVA AZEVEDO; LIVIA SPICHER; GAÉTAN GLAUSER; KATHARINA VOM DORP; LUZIA GUYER; ANDREA DEL VALLE CARRANZA; RAMÓN ASIS; AMANDA PEREIRA DE SOUZA; MARCOS BUCKERIDGE; DIEGO DEMARCO; CÉCILE BRES; CHRISTOPHE ROTHAN; LÁZARO EUSTÁQUIO PEREIRA PERES; STEFAN HÖRTENSTEINER; FÉLIX KESSLER; PETER DÖRMANN; FERNANDO CARRARI ; MAGDALENA ROSSI
Down-regulation of tomato PHYTOL KINASE strongly impairs tocopherol biosynthesis and affects prenyllipid metabolism in an organ-specific manner
Lugar: Oxford; Año: 2015 vol. 66